Готвач (реон Центар)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Готвач
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 9/11/17
Краен рок за пријавување :
15/12/2017

 

За потребите на наш клиент кој се занимава со продажба на брза храна, објавуваме оглас за::

Готвач (реон Центар)

 

ЗАДАЧИ:

  • Припрема на брза храна

БАРАМЕ:

  • Со и без работно искуство
  • Уредност
  • Посветеност
  • Одговорност и организираност

ПОНУДА:

  • Вработување на неопределено работно време
  • Работа во смени
  • Фер и коректно плаќање
  • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас