Готвач (реон Рампа)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Готвач
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 26/12/17
Краен рок за пријавување :
18/01/2018

 

За потребите на нашиот клиент месарницата Фрац објавуваме оглас за:

Готвач (реон Рампа)

 

ЗАДАЧИ:

 • Припрема на брза храна
 • Работа на скара
 • Подготовка на сендвичи

БАРАМЕ:

 • Со и без работно искуство
 • Уредност
 • Посветеност
 • Одговорност и организираност

ПОНУДА:

 • Вработување на неопределено работно време
 • Работа во смени
 • Фер и коректно плаќање
 • Пријатна работна атмосфера
 • Почетна нето плата во вредност од 14.000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас