Возач
Компанија : ESI
Работна Позиција : Возач - дистрибутер
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 4/12/17
Краен рок за пријавување :
23/12/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент бараме:

Возач

 

ЗАДАЧИ:

·         Транспорт низ територијата на Р. Македонија

 

БАРАМЕ:

 

·         Со и без работно искуство

·         ССС

·         Возачка дозвола со Ц категорија

 

ПОНУДА:

 

·         Вработување со времетраење од 1 месец

·         Обука

·         40 работни часови

·         Работа во смени од 08:00 до 16:00 и од 14:00 до 22:00

·         Нето плата од 12.500 со можност за покачување за лица кои се без работно искуство

·         Нето плата од 14.500 со можност за покачување за лица кои се со работно искуство

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас