Возач на товарно возило (реон Кадино, Илинден)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Возач - дистрибутер
Локација : Скопје
Број на работни места : 10
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 28/06/18
Краен рок за пријавување :
31/07/2018

 

За вработување кај наш клиент бараме:

Возач на товарно возило (реон Кадино, Илинден)

 

ЗАДАЧИ:

 • Возење на товарно возило
 • Доставување на роба до странки

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Возачка дозвола со C категорија
 • 2 години претходно работно искуство со возење на товарно возило
 • Вредна и работлива личност

НУДИМЕ:

 • Договор на определено со можност за продолжување на неопределено
 • Нема стриктно работно време (потребно е да се заврши турата на истовар)
 • Нето плата во вредност од 13.000 денари
 • Бонуси за редовност и стимулација од 3.000 до 10.000 денари
 • Обезбедена храна

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас