Видео оператор во мониторинг центар (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Видео аналитичар во мониторинг центар
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 20/04/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент потребни се:

Видео оператор во мониторинг центар (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Надгледување на видео надзорот и управување со ситемите за противпожарна заштита во Мониторинг центарот
 • Административни задачи кои произлегуваат од соодветните процедури и работни упатства
 • Извршување на административни задачи на Главна капија
 • Извршување на административни и оперативни задачи на Рецепција и во Административната зграда

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Лиценца за вршење работи на обезбедување на лица и имот
 • Соодветно претходно работно искуство
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија

НУДИМЕ:

 • Работно време во смени од 07:00 часот до 15:00 часот; од 15:00 часот до 23:00 часот и од 23:00 часот до 07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 денови
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Нето плата во вредност од 15.000 денари
 • Обезбедена храна

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас