Бравар – Фитер / Монтажер (реон Маџари)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Бравар - Фитер
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 30/08/17
Краен рок за пријавување :
28/09/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со металопреработувачка, бараме:

Бравар – Фитер / Монтажер (реон Маџари)

 

ЗАДАЧИ:

  • Подготовка на позиции од метал
  • Работа со металопреработувачки рачни машини
  • Подготовка на позициите за монтажа

БАРАМЕ:

  • 2 до 3 години соодветно претходно работно искуство
  • Поседување на возачка дозвола со Б категорија 

ПОНУДА:

  • Дополнителна интерна обука
  • Почнувате со работа од 15.09.2017
  • Договор од 3 до 12 месеци
  • Нето плата во вредност од 20.000 денари
  • Работно време од 08:00 до 16:00

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас