Администратор (реон Скопје – Капиштец)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Администратор
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 16/10/17
Краен рок за пријавување :
16/11/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија на прехрамбени произвдои, БАРАМЕ:

Администратор (реон Скопје – Капиштец)

ЗАДАЧИ:

 • Припрема на документи за учество на јавните набавки
 • Административно работење, фактурирање и архивирање
 • Истражување на пазарот за потребите на компанијата

БАРАМЕ:

 • Завршено средно или високо образование
 • Минимум 2-годишно претходно работно искуство
 • Лојална, точна, дисциплинирана, креативна, комуникативна и посветена личност
 • Познавање на англиски и  српски јазик
 • Познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка со категорија Б

ПОНУДА:

 • Договор на неопределено
 • Обука за јавни набавки
 • Работно време од 08:00 до 16:00 часот
 • Нето плата во вредност од 15.000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас