Административен асистент (реон Ново Лисиче)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Администратор
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 8/11/17
Краен рок за пријавување :
30/11/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент, бараме:

Административен асистент (реон Ново Лисиче)

 

ЗАДАЧИ:

 • Административно и канцелариско работење
 • Работа со клиенти
 • Обработка на нарачки
 • Продажба
 • Работа на пулт

БАРАМЕ:

 • ВСС
 • 2 – 3 години претходно работно искуство, на иста или слична позиција
 • Активно познавање на англискиот јазик
 • Професионална употреба на персонален компјутер
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија (активен возач)
 • Организирана и комуникативна личност
 • Способност за работа во тим и за работа под притисок
 • Лојална, посветена личност со позитивен став

НУДИМЕ:

 • Почетна плата во вредност од 18.000 денари
 • Работно време од понеделник до петок + сабота од 10:00 – 15:00 часот
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас