Административен асистент (реон Ново Лисиче)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Администратор
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 13/08/18
Краен рок за пријавување :
31/08/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент, бараме:

Административен асистент (реон Ново Лисиче)

 

ЗАДАЧИ:

 • Административно и канцелариско работење
 • Работа со клиенти
 • Обработка на нарачки
 • Продажба
 • Работа на пулт

БАРАМЕ:

 • ВСС
 • 2 – 3 години претходно работно искуство, на иста или слична позиција
 • Активно познавање на англискиот јазик
 • Професионална употреба на персонален компјутер
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија (активен возач)
 • Организирана и комуникативна личност
 • Способност за работа во тим и за работа под притисок
 • Лојална, посветена личност со позитивен став

НУДИМЕ:

 • Почетна плата во вредност од 18.000 денари
 • Работно време од понеделник до петок + сабота од 10:00 – 15:00 часот
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас