Административен асистент во креативно студио ( реон Скопје )
Компанија : ESI
Работна Позиција : Администратор
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 25/01/18
Краен рок за пријавување :
08/02/2018

 

За потребите на наш клиент кој се занимава со производство и продажба на аксесоари, бараме:

Административен асистент во креативно студио ( реон Скопје ) 

 

ЗАДАЧИ:

·         Експорт и импорт (експорање на завршен производ и импортирње на репро материјали)

·         Наоѓање на нови и локални добавувачи

·         Комуникација со добавувачи (сегашни и идни)

·         Админ (фискални за сметководство, посредување сертификати, експорт, импорт, транспорт итн.)

·         Проверка, спремање и испраќање на примероци за клиенти (големопродажба)

·         Следење на работата

·         Поставување на таргети

·         Следење на крајни рокови и организирање на работниот материјал

·         Пронаоѓање на конечни решенија

·         Дирекција на фото сесии и одржување на веб страна

·         Редовни тренинзи и обуки во и надвор од Македонија

·         Редовно следење на инвентарот

·         Буџетирање

·         Одржување на редовна и блиска комуникација со надредените

·         Одржување и организирање на студиото

 

БАРАМЕ:

·         Пожелно е претходно работно искуство во ракотворен или произвотствен процес на акцесоари, но не е услов

·         Диплома или курс од модно или текстилно училиште ке биде земена во предвид

·         Основно познавање на англиски јазик

·         Способност за креативно решавање на проблеми

 

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

·         Самомотивирана личност

·         Високо креативна и перфекционистички настроена личност

·         Одлична способност за комуникација

·         Голем ентузијазам за тимска работа

·         Силна иницијатива и способност за реализирање на идеи во реалност

·         Способност за лидерство

·         Способност за ефикасно работење под притисок

 

ОБУКА:

·         База на кроење и правење на чанти

·         Планирање и менаџирање

·         Читање, следење и правење на технички налог

·         Претпроизводствено одобрување и подготовки

·         Постпроизводствено одобрување

·         Режирање на фото сесија

·         Инвентар

·         Детална изработка на годишен буџет

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас