Креирај CV

pdf-icon-en pdf-icon-mk pdf-icon-en Аплицирајте на некои од отворените работни позиции.

Креирајте го Вашето CV на брз и лесен начин и пронајдете ја Вашата идеална работа:

  1.  Симнете го PDF документот од нашата страна;
  2.  Доколку не можете да го отворите документот, симнете го PDF прегледувачот тука
  3. Инсталирајте Foxit Reader и отворете го PDF документот со него;
  4.  Пополнете го документот со Вашите лични податоци и зачувајте го;
  5.  Испратете го на нашиот E-mail rabota@esi.mk
  6.  Доколку аплицирате за конкрета работна позиција, одберете ја таа работна позиција и најдолу аплицирајте со прикачување на вашето CV.